| Adjectives | Adverbs | |
| 1) | relative | relatively |
| 2) | repeated | Repeatedly Ans: Repeatedly |
| 3) | increasing | Increasingly Ans: Increasingly |
| 4) | heavy | Heavily Ans: Heavily |
| 5) | massive | Massively Ans: Massively |
| 6) | clear | clearly Ans: clearly |
| 7) | recent | Recently Ans: Recently |
| 8) | hasty | Hastily Ans: Hastily |
| 9) | active | Actively Ans: Actively |
| 10) | routine | Routinely Ans: Routinely |